Hein Pragt Heinpragt.com    © Hein Pragt ( Facebook ,  )
Taalfoutje melden 
Volg op Facebook 
 

Welkom op de site heinpragt.com

De site heinpragt.com is in 1995 ontstaan als een simpele homepage met CV en wat informatie die in de afgelopen 19 jaar behoorlijk uitgegroeid is naar meer dan 1500 pagina's. De site bevat informatie over diverse onderwerpen op het gebied van mens, cultuur, techniek, psychologie, filosofie, levensbeschouwing en levenskunst. De opzet van de site is om op een positieve, vriendelijke wijze informatie te bieden en een positieve boodschap uit te stralen. Op deze site staan veel artikelen die de afgelopen 30 jaar geschreven zijn door mijzelf maar ook artikelen die door andere auteurs geschreven zijn voor deze site.

Boek van de maand

Ik ga op vakantie en neem mee:

bol.com - Geachte heer M

Spreuk van de maand

Wanneer ik de verschillen tussen mannen en vrouwen bekijk bekruipt me het gevoel dat God waarschijnlijk een bijzonder gevoel voor humor heeft.
(Hein Pragt)
 
Last update: 07-09-2013 

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend. Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com)